Heippa taas.

Luulin pääseväni kouluun huomenna, no en pääsekkään, toivottavasti en tipu aivan kärryiltä opiskelun suhteen. Kuume on siis jatkunut tänäänkin. Aamulla sitä ei ollut mutta iltaa vasten se nousi. Murr... tätä tilaa ei auta yhtään se että haluaisin vain juhlia ja bilettää. Olo on sellainen kun olisi peto sisällä... ja sellainen kuin minuun olisi iskenyt syöpä.

Haluaisin partyilla ihan kunnolla, avainsanoja tähän olisi: Ihomaalit, Pimeässä hohtavat ihomaalit, helvetin hyvää musiikkia (mm. Kesha<3) ja basso lujalle, Glitter, puolipimeä huone, discovaloja, helvetin hyvää porukkaa, täysin eläimellinen mahtava meininki.

Ah niin kaunis Kesha<3 

Niin, tätä muutenkin täysin hysteeristä oloa lisää se että join kahvia, johon sekotin vielä cappucinojauhetta sekaan, tuossa pari tuntia sitten. Nyt olisi ilmaista tärinää ja räjähtelyä jaettavana.

Taustalla soi nyt kokoajan Keshan "Take It Off"

Olen tässä nyt selaillut nettikauppoja, etsinyt niitä ihomaaleja (pimeässä hohtavia), glittereitä jnejne.

Hassua kuinka on taas ikävä niin monia ihmisia. Voin luetella heidät tässä: rakastani, erästä party-eläintä ja erästä urbaania ninjaa.

Osaankohan kirjoittaa nyt enään mitään järkevää,   (meinasin äskön kirjoittaa järkyttävää. o.o )    Kun ei ole oikein mitään asiaa enään. Mitään ei ole tapahtunut.

Hui, tunnen sydämmensykkeeni tosi hyvin koko kropassani. O_O Kundalini ei oikein taas tykkää menostani... 

Vähän lisää Keshan kuvia koska kessu nyt vaan on mahtava.

Opetan tässä erästä ihmistä puhuun suoraan. Varmaan kivan tukalaa hänel nytten.

Okei, olen nyt vähän yli 40 minuuttia kirjoitellut tätä blogikirjoitusta vaikkei ole mitään asiaa.

Niin muuten..