Jaan tämän kirjoituksen kahteen osaan, sillä kun olin saanut tekstin valmiiksi, huomasin tekstini jakautuvan kahteen eri osioon. Tämä eka osio käsittelee mieltä ja muita utopisia asioita, toka sitten vähän minua itseäni.

"Ajatukset muuttavat fysiikkaa ja geenejämme. Asenne vaikuttaa siihen minkälaisia kemiallisia aineita kehosta vapautuu. Älä tuhoa itseäsi negatiivisilla ajatuksilla.
Ajattelutapamme määrää solujen kohtalon."
"Pelkääminen laittaa ihmisen erittämään stressihormoneja. Stressihormonit alkavat vaikuttamaan soluihin niin, että uusiutumisen sijaan ne alkavat puolustautua. Geenien toiminta häiriintyy ja immuunijärjestelmä pysähtyy, jotta energiaa säästyisi. Näiden kahden tekijän pysähtyminen saa ihmisen alttiiksi sairauksille.!
Mieli ohjaa geenejä eivätkä geenit meitä.
 
Kyse on uskon voimasta, on se sitten negatiivista tai positiivista. Pelkkä uskominen saattaa ohittaa kehon biologisen säätelyn.
Ihminen jos uskoisi itseensä tarpeeksi, moni vaiva parantuisi ilman lääkkeitä! Suurin osa lääkkeiden vaikutuksesta on oikeasti placeboa eli lumetta.
Meditoidessa tapahtuu aika mahtavia asioita. Täysin päinvastaisia kuin stressitilassa. Verenpaine laskee, syke hidastuu, hengitystahti hidastuu,aineenvaihdunta hidastuu.
 
Meditaatiolla voi aktivoida geenejä. On tutkittu kaikkien 50 000 geenien toimintaa. On verrattu 3 erilaista ryhmää, joista 1. on meditoinut monta vuotta, toinen 2 kk ja kolmas ei koskaan. Tulosten mukaan vuosia meditoineilla tapahtui muutoksia 2200 geenin aktiivisuudessa. Nuo geenit vähentävät stressiä, torjuvat tulehduksia ja hidastavat vanhenemista. Meditointi ei ole siis turhaa, se aktivoi perimäämme.
On huomattu myös yllätykseksi että 2 kk meditoineilla jo 1561 geeniä lisäsi aktiivisuuttaan. Ajatuksen voima siis näkyy nopeasti geenien toiminnassa. Meditaatio muokkaa myös aivoja, meditoivien aivot poikkeavat muista kahdella tavalla, aivojen harmaan alueen tiheys kasvaa otsalohkossa ja aivorungossa. Otsalohkon muutoksilla voi olla vaikutusta huomiokyvyn parantumiseen.Aivorunko taas ohjaa sydäntämme, hengitystä, vastustuskykyämme, jne jne. Stressissä juuri huomiokyky laskee, sydämmenlyönnit ja hengitystiheys kasvaa, vastustuskyky laskee...Raksuttaako? Meditointi todellakin laskee ja estää stressiä.
 
Visuaalit voivat parantaa, tietyn kehonosan ajatteleminen alkaa heti vaikuttaa kyseiseen kohtaan. Hallitsemme itseämme. 
Joten jos nyt vihdoin pääsisin asiaan.
Kaikkihan tietävät että aivot eivät toimi täysillä. (Oliko se nyt joku 10%?)
 Ei sillä että aivoissa olisi toimimattomia alueita, aivot vaan eivät toimi sillä kaikella määrällä mitä ne voisivat!
Jos visuaalit vaikuttavat parantavasti kehoomme, niinkuin meditointikin, mitä tapahtuu kun keskitämme parantamisen aivoihimme?
 Mihin parannellut aivot pystyisivätkään?
Mitä luulette, olisiko tehokkailla aivoilla mahdollisuus paranormaaleihin asioihin, entä jos telekinesia
 (= Esineen liikuttaminen mielenvoimalla koskematta) onkin mahdollista?
Oikeasti kaikki on mahdollista jos vain tahtoo. Syöpäpotilas voi parantua syövästään tahdonvoimalla, jos sitä tahtoa oikeasti on tarpeeksi ja tahto on vahva.
Joten miksei parapsykologia olisi mahdollista.
Huh... alkoo olemaan jo melkoisen myöhä, joten aivot käyvät hitaalla. Kirjoitan kai huomenna lisää tästä aiheesta.
Tutkimukset jnejne ovat muuten kuultu Ylen "Mielen salattu voima" ohjelmasta, joka saa ainakin minut parapsykologina huutamaan mielessäni "Mitä tässä ollaan yritetty selittää!" Vihdoin ihmiset tajuavat yksinkertaisia asioita.
 
Ensimmäisen osan loppu.